Home Aktuale Ushqimet e restorant “Shpija Jonë” më të mirat në Ballkan(Foto – VIDEO)

Ushqimet e restorant “Shpija Jonë” më të mirat në Ballkan(Foto – VIDEO)

401
0
SHARE

Restorant piceria “Shpija Jonë” ka fituar medaljen e artë për ushqimin më të mirë në Ballkan. 

Në kampionatin e Gastronomisë të mbajtur në Nish ku morën pjesë shumë restorane nga i gjithë Ballkani, ushqimet e përgaditura nga restoranti “Shpija Jonë” kanë mahnitur të gjithë vizitorët madje edhe jurinë e cila vendosi që çmimin e medaljes së artë ta ndajë për stafin e këti restoranti.

“Ky është një sukses i madh për ne dhe Preshevën, pasi që janë prezentuar ushqimet tradicionale shqiptare, por edhe ato që ne i ofrojmë për konsumatorët tanë në restorant “Shpija Jonë” – u shprehen pronarët Besim Ymeri dhe Qani Qerimi.

Restorant “Shpina Jonë” shprehen shumë falmenderues ndaj konsumatorëve të tyre dhe ket çmim e ndan me ta.

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=BRQemaZy1oE   ” width=”560″ height=”315″]