Home LAJME UNDP dhe Komisioni Evropian renovojnë xhaminë në Kamenicë

UNDP dhe Komisioni Evropian renovojnë xhaminë në Kamenicë

30
0
SHARE
Kamenicë – Pas fillimit të punimeve në Parkun e Qytetit, Vazhdojmë me përgatitjen e procedurave dhe tenderimit për renovimin e Xhamisë “Haxhi Gani Sermaxhaj” në Kamenicë ka thënë Fatmir Matoshi.
Sipas Matoshit renovimi do të filloj shumë shpejt dhe përfshin punët rreth Minares, Kupollave, zyrave të Xhamisë dhe atyre të BI, banjove dhe punë të tjera. “Faleminderit shumë UNDP dhe Komisionit Evropian” ka shkruar Matoshi. /rajonipress/