Home Aktuale Uji i lumit merr me vete edhe urën e çeliktë në...

Uji i lumit merr me vete edhe urën e çeliktë në BeH (Video)

199
0
SHARE

Situata dramatike në Bosnje e Hercegovinë është duke eskaluar nga momenti në moment. Shiu që është duke rënë vazhdimisht me ditë të tëra, ka rrezikuar jetën e banorëve të Zavidoviqit, një vend i vogël në Bosnjën qendrore, nëpërmjet të cilit kalon lumi Bosna.

Në vitin 2009 ishte vendosur urë këmbësorësh i quajtur “Ylberi” ku bashkoheshin dy anët e lumit, ndërsa gjatë ditës së djeshme ura është bartur nga uji, raporton zhurnal.
Në video mund të shikoni se si urën nga çeliku e bartë me vete uji dhe ajo ndalet në pengesën e radhës e që është “Ura e Bosnjës”.