Home Aktuale Uglanin: Jemi të kënaqur me rezultatet e zgjedhjeve

Uglanin: Jemi të kënaqur me rezultatet e zgjedhjeve

98
0
SHARE

 

Kryetari  i Partisë  Demokratike  të Veprimit (SDA) Dr.Sulejman Uglanin ka mbajtur sot një konferencë për medie në të cilën ka shprehur kënaqësinë  e tij për rezultatet e arritura nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

 

   

“Unë jam shumë i kënaqur me rezultatet   e zgjedhjeve   (SDA) Sanxhak  ka arritur rezultate të mira   zgjedhjet e parakohshme parlamentare, ku ne dolëm e   vetmja listë  e pavarur boshnjake  dhe populli  këtë e ka vlerësuar  dhe na dhanë  besim të madh, “tha presidentiUglanin.

 

SDA Sanxhaku ka arriturnjë  fitore bindëse me të cilën  të gjithë jemi Krenarë. Ky rezultat është edhe më i madh nëse merren parasysh  rezultatet nga  zgjedhjet  të cilët janë mbajtur dy vite  më parë,  në këto zgjedhje kemi  arritur një numër dukshëm më të lartë të votave.

 

 

  Kjo është vetëm një dëshmi e  punës së përkushtuar nga ekipi im dhe unë që kemi  arritur qeverinë e mëparshme dhe një dëshmi për  besimin e qytetarëve”theksoi ai.

 

PresidentiiSDASanxhakuttheksoi se në   Parlamentin e  Serbisë me deputetët e tij do  të vazhdojnë të marrin pjesë në mënyrë efektive në punën, në fushën  e  sigurisë juridike dhe të ardhmen europiane.

 Ugljanin shtoi se ai pret që  SDA Sanxhaku të jetë pjesë e qeverisë së re, që Zyra për zhvillim të qëndrueshëm zonave të pazhvilluara  arriijë  rezultate të mëdha dhe me sukses do të vazhdojë të punojë, aty ku  e la.(LuginaPress)

 

LEAVE A REPLY