Home Aktuale Turniri që tuboi mërgimtarët tërnovcas në Zvicër(foto)

Turniri që tuboi mërgimtarët tërnovcas në Zvicër(foto)

183
0
SHARE

 Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnoc ka organizuar turnir në futboll të vogël në të cilin morën pjesë ekipe të shumtë Tërnovcase dhe rrethina   të cilët jetojnë  dhe veprojnë në Zvicër.

Në këtë turnir kanë mërrë pjesë 12 ekipe. Përveç se ishte një turnir futbolli,  ishte edhe një festë ngase  u tubuan në një vend mërigmtarët Tërnocas.