Home Aktuale Thaçi: Themelimi i Speciales nga OKB, me pasoja të mëdha për Kosovën

Thaçi: Themelimi i Speciales nga OKB, me pasoja të mëdha për Kosovën

193
0
SHARE

Zëvendëskryeministri Hashim Thaçi, në mbledhjen e Qeverisë, ka kërkuar që Gjykata Speciale gjithsesi të formohet në Kosovë.

Thaçi ka thënë se “uk duhet lënë hapësirë që gjykata të krijohet në OKB, sepse pasojat do të jenë të mëdha për Kosovën.

Ai ka thënë se do të tejkalohen reagimet dhe se Gjykata do të themelohet nga Kosova e jo nga OKB-ja.

“Bashkërisht me ndërkombëtarët këtë Gjykatë, e mos ta lejojmë që të themlohet nga OKB-ja”, ka thënë Thaçi, në mbledhjen e Qeverisë.