Home Aktuale Tërnoc: Zhvillohet ndeshje futbollistike në mes KF”Tërnoci” dhe Mërgimtarëve

Tërnoc: Zhvillohet ndeshje futbollistike në mes KF”Tërnoci” dhe Mërgimtarëve

245
0
SHARE

Në shenjë mikëpritjeje dhe në kuadër të ditëve të diasporës Klubi futbollistik Tërnoci  ka organizuar sot organiuar sot ndeshje futbollistike.

 Ndeshja është zhvilluar në mes të KF “Tërnoci” dhe   Mërgimtarëve.

Ndërkohë  sot po ashtu është mbajtur Turneu i 6 tradicional i biciklistëve të Komunës së Bujanocit në shenjë të organizimeve për Diasporën.