Home Aktuale Tërnoc: Manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit”

Tërnoc: Manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit”

225
0
SHARE

Të nderuar qytetarë,

Njoftoheni se Manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit” do të organizohet si në vijim:

23.05.2019 E Enjte

13:00 – 14:30 Ora Letrare (Salla e vogël e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc)

21:00 – 22:15 Shfaqja “Misteri” nga Teatri i qytetit të Preshevës (Salla e madhe e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc).

24.05.2019 E Premte

13:30 – 15:30 Marshuta për tek vendi i rënies së Komandant Lleshit – nisja bëhet nga Stadium i KF “Tërnocit”

15:30 – 16:00 Vizitë familjes

16:00 – 16:30 Vizitë Muzeut të Komandant Lleshit

16:30 – 18:00 Ndeshja Tradicionale e futbollit – KF “Tërnoci” vs KF ” Bashkimi” Kumanovë.

25.05.2019 E Shtunë

13:30 – 14:00 Homazhe te varrezat dhe vendosja e kurorave tek varri i Komandant Lleshit dhe dëshmorit Besim Faiku

14:00 – 15:00 Akademia përkujtimore (Salla e madhe e Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc).

KËSHILLI ORGANIZATIV