Home LAJME Tanket tërhiqen nga aeroporti “Ataturk”, pas daljes masive të qytetarëve

Tanket tërhiqen nga aeroporti “Ataturk”, pas daljes masive të qytetarëve

254
0
SHARE

Turqit kanë dalë para aeroportit “Ataturk” të Stambollit dhe kanë kërkuar që të largohen tanket e ushtrisë.

Ushtria turke hyri në aeroport me qëllim të marrjes nën kontroll të ndërtesës.

Por tanket janë tërhequr nga hyrja e aeroportit pas daljes së një mase të madhe të qytetarëve.