Home Aktuale Sulejman ef. Rexhepi, dekorohet me titullin Imazhi Kombëtar

Sulejman ef. Rexhepi, dekorohet me titullin Imazhi Kombëtar

91
0
SHARE

Gjatë ditës së sotme më 20 dhjetor 2015 Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi, në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë u dekorua me titullin Imazhi Kombëtar.

967_10153697998889627_1972913336925565419_n

Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, në Akademinë e Shkencave të Shqiperise, fillimisht prezantoi veprat letrare të Reisul Ulema h. Sulejmam ef. Rexhepi: Per fe e Atdhe, Vetëm krijuesit tim i përkulen dhe Lufta për të vërtetën…

 

12369085_10153698039099627_4659084652314502867_n1910457_10153698038964627_4625465436283397094_n