Home Aktuale Spektri rinisë edicionin informativ

Spektri rinisë edicionin informativ

185
0
SHARE

Televizioni Spektri nga Bujanoci ka rifilluar me edicionin informativ Spektri Info.

Në Televizionin Spektri, lajmet ditore do të emetohen në dy termine, lajmet e orës 19:00 dhe ato në 22:45.
Përgjegjësit e këtij medium kanë paralajmëruar se do të nisin sezonin e emisioneve me karakter politik e shoqërorë.
Skema programore e këtij mediumi do të fillojë me politikë të re redaktuese bëjnë të ditur drejtuesit e Televizionit Spektri.

Ndërkohë me digjitalizimin e këtij mediumi do të ndodhin edhe risi tjera./Lugina Press/