Home Aktuale SKANDAL: Proshutë derri Hallall në çdo market

SKANDAL: Proshutë derri Hallall në çdo market

279
0
SHARE

Tregu shqiptar është totalisht jashtë kontrollit.

Cilësia e produkteve ushqimore por edhe skadenca janë tashmë objekt falsifikimi nga tregtarët dhe ata që kontrollojnë monopolin e ushqimeve. Në foto mund të shikoni si tregëtohen proshuta derri hallall kur dihet botërisht që mishi derrit ndalohet në përdorim nga besimtarët musliman dhe nuk konsumohet me etiketë hallall/ /opozita.com/