Home LIFESTYLE Shumë pak njerëz e bëjnë këtë gjë gjatë seksit

Shumë pak njerëz e bëjnë këtë gjë gjatë seksit

168
0
SHARE

Vetëm një në katër çifte të martuara thonë se e puthin partnerin gjatë seksit, thuhet në një studim.

Në fazat e para të lidhjes- ose kur njerëzit kanë një aferë- puthja mbetet popullore.

Megjithatë kur njerëzit kanë shumë kohë bashkë, shanset që të puthen ulen ndjeshëm.

Studimi është kryer nga faqja e njohur e takimeve, Victoria Milan.

Sipas saj, vetëm 25 përqind e atyre që janë në një lidhje afatgjatë e pranojnë se e puthin njëri-tjetrin gjatë seksit, krahasuar me 79 përqind të atyre që flirtojnë ose kanë një aferë.

Megjithatë, 84 përqind mendojnë se puthja është e rëndësishme për marrëdhënien.

92 përqind mendojnë se puthja është joshëse dhe erotike.

Por për çudi, 95 përqind e pranojnë se jo të gjithë dinë se si të puthin mirë.