Home Aktuale Shqiptarët të kenë përfaqësuesin e tyre në parlamentin e Serbisë

Shqiptarët të kenë përfaqësuesin e tyre në parlamentin e Serbisë

183
0
SHARE

Deputeti popullor Shaip Kamberi ka pritur sot ambasadorin e shqipërisë i akredituar në Beograd, Ilir Boçka dhe përfaqësuesin e MPJ të Shqipërisë, Bashkim Rama.

Në takimin mes deputetit Kamberi dhe delegacionit nga Shqipëria u shpreh domosdoshmëria që shqiptarët të kenë përfaqësuesin e tyre në parlamentin e Serbisë , sidomos në pragë të hapjes së bisedave mes BE-së dhe Serbisë për kapitullin 23 dhe 24./Lugina Press/