Home Aktuale Shqiptarët nga Adapazari i Turqisë urojnë 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shqiptarët nga Adapazari i Turqisë urojnë 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

311
0
SHARE

Omer Çimen Kryetari i  Shoqatës  së  Solidaritetit  e Kulturës Shqiptare në  Sakarya të Turqisë  përmes një postimi në facebook  ka uruar 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Kjo Shoqatë tubon rreth veti shqiptarët të cilët jeto

jnë në Sakarja dhe Adapazarë e cila miret  me ruajtjen e kulturës shqiptare.

Ndryshe Omer Çimen ka qenë  Sekretar i Përgjithshëm  i Departamentit  të Bibliotekës dhe Dokumentacionit pranë Universitetit të Sakarias./Lugina Press/