Home Aktuale Shqiprim Arifi zgjidhet kryetar i komunës së Preshevës, Sami Salihu...

Shqiprim Arifi zgjidhet kryetar i komunës së Preshevës, Sami Salihu kryetar Kuvendi

307
0
SHARE

Në seancën e parë të Kuvendit komunal, me 20 vota pro, Shqiprim Arifi është zgjedhur kryetar i komunës së Preshevës, zëvendës kryetar komune Armend Aliu, ndërsa kryetar i Kuvendit komunal Sami Salihu.

Kuvendi komunal në Preshevë gjatë votimit nuk kanë marë pjesë opozita, PDSh, PVD dhe BDL.