Home LAJME Shqipëria e harruar e vitit 1984: Shumë e urrejnë, shumë e ëndërrojnë...

Shqipëria e harruar e vitit 1984: Shumë e urrejnë, shumë e ëndërrojnë (Foto)

205
0
SHARE

Më poshtë mund të shihni një koleksion interesant të fotografive, të fotografit Ferdinando Scianna.

Ato janë bërë në vitin 1984.

Disa pamje janë realizuar në plazhe, në një kohë të barazisë klasore e kur të gjithë e shijonin këtë privilegj.

Atëherë edhe Enver Hoxha ishte gjallë.

Shikojeni galerinë dhe jepni komentet e juaja, për dikur dhe sot.

1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 2222