Home Aktuale “Shpresa” në vendë të luleve, bënë lutje për dëshmorët e ...

“Shpresa” në vendë të luleve, bënë lutje për dëshmorët e UÇPMB-së

206
0
SHARE

Sot me datë 11.03.2016, kryetari i Organizatës ”Shpresa”, Nevzad Lutfiu së bashku me përfaqësuesit e tjerë të kësaj organizate bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të UÇPMB-së.
“Shpresa” veprimtarinë e fillon me përkujtim dhe faleminderim ndaj dëshmorëve të UÇPMB-së, sepse janë ata dhe vepra e tyre që ne sot kemi mundësi të veprojmë për shoqërinë tonë dhe të ardhmën tonë.
Ne sot pran varrezave të tyre nuk vendosum buqete lulesh, sepse ato mund të prishen apo zhduken për shkak kushteve klimatike, por ne dërguam buqete lutjesh, duke uruar dhe u lutur, që ata Zoti Ti shpërblej me gradat më të larta në Xhenet  .
Ata nuk meritojnë ditë të veçantë për ti përkujtuar, por ata meritojnë një jetë mirënjohje për veprën dhe sakrificën që bënë     është shprehur  kryetari i Organizatës ”Shpresa”, Nevzad Lutfiu   .