Home Aktuale Shoqatat Tërrnovcase në Zvicërr nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi(dokument)

Shoqatat Tërrnovcase në Zvicërr nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi(dokument)

764
0
SHARE

Tre shoqatat tërrnovcase të cilët veprojnë në Zvicër kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi.

Lidhja e mërgimtarëve të Tërnocit, Shoqata Humaniare”Agimi” dhe SHKMT”Jehona”, janë dakorduar sot që të nënshkrruajnë një marrëveshje që në të ardhmen në rast të ndonjë aksioni të veprojnë së bashku.

Po ashtu  tre shoqatat kanë caktuar hoxhën Ibrahim ibrahimi  përgjegjës për kurbana dhe vitrat, e  të cilit iu është premtuar përkrahje edhe më e madhe.