Home LAJME Shoqata e shkrimtarëve “Feniks” në Preshevë uron festën e Kurban Bajramit

Shoqata e shkrimtarëve “Feniks” në Preshevë uron festën e Kurban Bajramit

152
0
SHARE
Shoqata e shkrimtarëve “Feniks” në Preshevë të gjithë besimtarëve të konfesionit islam në Komunën e Preshevës, në Luginë dhe mbarë botën ua uron festën e Kurban Bajramit, duke iu dëshiruar që në këtë festë ta kalojnë në paqë, harmoni familjare, lumturi, dashuri dhe me rrespekt vëllazëror.
Kryetari 
Bilall Maliqi