Home Aktuale Shkolla “Muharrem Kadriu” në Tërnovc , pasurohet me web-faqe!

Shkolla “Muharrem Kadriu” në Tërnovc , pasurohet me web-faqe!

257
0
SHARE

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc në kuadër të aktivitete të saj është pasuruar edhe me web-faqe!
Në web- faqen www.mkadriu.com e cila tashmë ka hyrë në funksion mund të gjeni gjëra rreth shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.
Kjo web-faqe sapo ka fillur së funskionuari ndërkohë do të pasurohet me materiale të ndryshme që ga themelimi i saj e deri në ditët e sotme.
Ndër të tjera në këtë portal mund të gjeni këto rubrika:Historiku, Informata, Aktivitete të shkollës, Galeri e cila do të pasurohet me foto të vjetra dhe shumë lëmi të tjera ./Lugina Press/