Home Aktuale SHKMT”Jehona” në Zvicër fton për bashkim e unitet në zgjedhjet për Bashkitë...

SHKMT”Jehona” në Zvicër fton për bashkim e unitet në zgjedhjet për Bashkitë lokale

132
0
SHARE

Lidhur me përçarjet për zgjedhjet zgjedhjet për bashkësi lokale  që ndodhën të dielen në Tërnoc ka ardhur me reagim edhe Shoqata kulturore e mërgimtarëve Tërnovcas “JEHONA” me seli në Zvicër.

SHKMT “JEHONA” në Zvicër uron që zgjedhjet për bashkësitë lokale në mbarë Luginën të kalojnë në frymë të unitetit dhe të  jenë konstruktive.

Në vazhdim ju sjellim shkrimin e plotë të këshuar nga kjo shoqatë e të nënshkruar nga kryetari i saj Musa Salihu:

 

Bashkim e unitet në zgjedhjet për Bashkitë lokale

Shoqata kulturore e mërgimtarëve Tërnovcas JEHONA me seli në Zvicër uron që zgjedhjet për bashkësitë lokale në mbarë Luginën të kalojnë në frymë të unitetit dhe te jenë konstruktive. Të zgjidhen ata që e meritojnë pa dallim përkatësie partiake nga që perfaqsojnë kryesisht interesat e popullatës në ato bashkësi lokale. Unitet në të mirë të bashkësisve – Bashkim për bashkitë lokale. Ju priftë e mbara në mirësi e mbarësi….

SHKMT JEHONA-Zvicër
Kryetar
Musa Salihu