Home Aktuale SHKMT “Jehona” jehoi me orën letrare në Zvicër

SHKMT “Jehona” jehoi me orën letrare në Zvicër

285
0
SHARE

Në studio “Syri Blu”, të Zvicrës, SHKMT “Jehona”, organizoi një orë letrare me krijues nga diaspora dhe vendlindja.

16113997_1261481283944741_2707034034856259974_n

Orën letrare e konsideroi të hapur kryetari i shoqatës, Musa Salihu, i cili rreth vetes kishte poetë e krijues, të cilët kanë bërë emër edhe në Zvicër, si dr. Llukman Halili, Vaxhid Xhelili, Arif Osmani, Murat Avdiu, Rafet Ademi etj.

16142815_1339617386096286_497192956329802461_n

Ora letrare u përshkua me muzikë e ekspozitë fotografishë.

16113883_1339617309429627_2346102781209795283_n

SHKMT ” Jehona”, është një shoqatë kulturore e krijuar nga tërnocasit, e cila aktivitetin e shtrinë në Zvicër dhe po krijon ura bashkëpunimi me vendlindjen.

16143123_1261481460611390_5736084623064633982_n

Ndonëse “Jehona” është e re, në rrugën e saj, ajo ka filluar të shënoj hapa pozitiv në promovimin e vlerave kulturore në diasporë dhe vendlindje, duke qenë një zëdhënëse e shpirtit kulturor të shqiptarëve në vendlindje e diasporë/ Lugina Press/