Home Aktuale SHKA”Shqiponjat” nga Bujanoci fillon me regjistrimin e valltarëve të rinjë

SHKA”Shqiponjat” nga Bujanoci fillon me regjistrimin e valltarëve të rinjë

284
0
SHARE

Shoqëria Kulturore Artistike ka filluar regjitrimin e valltarëve të rinjë  në kuadër të seksionit të këngëve dhe valleve.

Regjistrimi  bëhet me 11 dhe 12  mars 2017  nga ora  14:00 deri 16:00 thuhet në njoftimin e lëshuar nga SH.K.A. SHQIPONJAT” në Bujanoc.

Njoftohen të gjithë të interesuarit se Sh.K.A “SHQIPONJAT” në Bujanoc , fillon me regjistrimin e valltarëve të rinjë në kuadër të seksionit të këngëve dhe valleve.
Të ruajmë dhe mbrojmë këngët dhe vallet tona,të ruajme dhe mbrojmë identitetin tonë kombëtar !

Regjistrimi:
Më datë : 11-12 Mars 2017
Ora : 14:00-16:00
Vendi : Ndërtesa e Keshillit Kombëtar Shqiptar – Salla në katin e parë.

Jeni të mirëseardhur !