Home Aktuale Shiu i madh përfshinë Tërnocin e Bujanocit (Video+foto)

Shiu i madh përfshinë Tërnocin e Bujanocit (Video+foto)

74
0
SHARE

Një shi i madh e ka përfshirë sot  fshatin Tërnoc të komunës së Bujanocit.

Shiu i rrëmbyeshëm ka vërshuar  sot rrugët e këtij fshati të banuar etnikisht me shqiptarë.

Nga niveli i lartë i ujit janë zënë  gypat e kanalzimit me çrast uji ka përshirë dhe  oborret  dhe shtëpitë e banorëve të këtij fshati.

 

 

Ndërkohë për ti liruar gypat e kanalizimit kanë dalur punëtorët e ndërmarrjes komunalia. /Lugina Press/

lg

 

lloqi

uji

 

n