Home Aktuale Shaip Kamberi priti 5 nxënësit e gjeneratës në komunën e Bujanocit

Shaip Kamberi priti 5 nxënësit e gjeneratës në komunën e Bujanocit

48
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, priti në zyrën e tij 5 nxënësit e shkollave fillore të komunës së Bujanocit të cilët kanë fituar çmimin “Nxënësit e gjeneratës”.

Nxënësve të dalluar i shprehi faleminderime për arrtijet e tyre dhe i inkurajoi që edhe në të ardhmen të punojn dhe të mbeten nxënës të dalluar.

Arritjet e tyre, duke i vleresuar lartë, kryetari Kamberi i cilësoi si krenari për komunën e Bujanocit, ndërsa nxënësit i siguroi për përkrahje të parezervë.