Home Aktuale Shaip Kamberi falënderon të gjithë ata që votuan listën e përbashkët për...

Shaip Kamberi falënderon të gjithë ata që votuan listën e përbashkët për zgjedhjet parlamentare

218
0
SHARE

Të nderuar qytetarë,

Faleminderit edhe gjithë atyre që pavarsisht bindjeve politike lokale, zgjodhën ta votojnë Listën e përbashkët për zgjedhjet parlamentare dhe nuk i ndëgjuan thirrjet që të njejtat t’i pengojnë.

Poashtu, faleminderit për maturinë e pjekurinë e treguar dje e për besimin e dhënë që PVD të ketë 8 këshilltarë në Kuvendin komunal të Bujanocit.

Faleminderit çdo aktivisti e anëtari, çdo përkrahësi e votuesi për angazhimin, përpjekjen dhe votimin.

Do vazhdojë të angazhohem e të punojë për përfaqësimin sa më të mirë të shqiptarëve në nivel qendror.