Home Aktuale Sh.m”Sezai Surroi” në Bujanoc me ekspozitë për nder të 7 Marsit, Ditës...

Sh.m”Sezai Surroi” në Bujanoc me ekspozitë për nder të 7 Marsit, Ditës së Mësuesit(Video)

370
0
SHARE

Shkolla e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc për nder të në Shtëpinë e Kulturës ka hapur  ekspozitë .

Profesorët e historisë  të shkollës  së  mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc,  Gëzim Selimi e Muhamed Jashari,  në bashkëpunim me nxënësit dhe në përkrahje të drejtorit të këtij institucioni arsimorë Zejni Fejzullahu kanë hapur sot ekspozitë të fotografive.

Ekspozita e fotografive me temën “Dita e mësuesit dhe trashëgimia kulturore” është hapur në hollin e shtëpisë së kulturës në Bujanoc për nderë të   7 Marsit, Ditës së Mësuesit.

Fillimisht para të pranishmëve profesori Muhamed Jashari elaboroi rëndësinë e kësaj date të rëndësishme për popullin shqiptar.

Ndërkohë të pranishmit i përshëndeti drejtori Zejni Fejzullahu.

E Gëzim Selimi foli për qëllimin e organizimit të ekspozitës në fjalë./Lugina Press/

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=0eZ_7mp9EsE&feature=youtu.be  ” width=”560″ height=”315″]