Home Aktuale Sh.f .”Zenel Hajdini” në Raincë i ndalon nxënësve mbajtjen e celularëve në...

Sh.f .”Zenel Hajdini” në Raincë i ndalon nxënësve mbajtjen e celularëve në shkollë

168
0
SHARE

Sh.f .”Zenel Hajdini” në Raincë i ka  ndaluar  nxënësve   mbajtjen e celularëve në shkollë.Një gjë të tillë e ka konfirmuar në facebook drejtori i kësaj shkolle Shkuri Ymeri.

Në vazhdim ju sjellim postimin e plotë të drejtorit të shkollës fillore .”Zenel Hajdini” në Raincë, Shukri Ymeri

S T O P

Me vendim të Pleqësisë së Prindëve të sh.f.”Z. Hajdini” ndalohet mbajtja e celularve në shkollë nga ana e nxënësve nga data 9 janar 2018 .
Mospërfillja e vendimit nga ana e nxënësve do të ndëshkohen konform rregulloreve dhe ligjit si nx.ashtu dhe prindët e tyre.
Lusim të gjithë prindët që ta respektojn këtë vendim dhe te ushtrojn ndikimin e tyre të fëmijët.
Faliminderit në mirëkuptim