Home Aktuale Sh.f “Muharrem Kadriu” nga Tërnoci përfiton kabinet modern të kimisë nga Zvicra(foto)

Sh.f “Muharrem Kadriu” nga Tërnoci përfiton kabinet modern të kimisë nga Zvicra(foto)

451
0
SHARE

Shkolla fillore” Muharrem Kadriu” në Tërnoc tashmë po shkonë drejtë përsosjes të paisjeve të lëndëve të shkëncave natyrore.

Së fundi kjo shkollë ka përfituar mjete moderne të kabinetit të kimisë donacion ky nga sheteti zviceran.

Kabineti i kimisë është finacuar nga  Komuna Wil e  kantonitSt.Gallen me iniciatvën e shefit të e zyrës për Intgrim zotri Felix Baumgrtner dhe regjisorit Valton Jakupit.

Kjo ka ardhur pas  vizitiës së delegacionit të ketij qyteti  që i bënë shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Ternoc vitin e kaluar.

Vlenë të theksohet se kjo komunë shkoollës fillore “Muharrem Kadriu” i dhuroi 25 kompjutor, projekt ky që u miratua    nga kryetarjae e komunës se qytetit Wil  Susanne Hartmann Gillessen.  Drejtori shkollës fillore”Muharrem Kadriu” në Tërnoc Bajram Salihu falënderon komunën e Wilit për këtë donacion e në veçanti regjisorin Valton Jakupi i cili ka lobuar për shkollën e Tërnocit në institucionet Zvicerane. /Lugina Press/