Home LAJME Serbët vendosin Car Llazarit në veri të Mitrovicës

Serbët vendosin Car Llazarit në veri të Mitrovicës

158
0
SHARE

Busti i Car Llazarit është vendosur në veri të Mitrovicës, me propozim të asamblistëve të Listës Serbe.

Vendosja e këtij busti ka ndodhur teksa institucionet e Kosovës nuk kanë dalë me ndonjë vendim, i cili do të lejonte apo kundërshtonte vendosjen e tij.

Vendosja e kësaj shtatoreje është kundërshtuar nga asamblistët shqiptarë dhe boshnjakë.