Home Aktuale Semimaturantët e Tërrnovcit të interesuar për drejtime të ndryshme

Semimaturantët e Tërrnovcit të interesuar për drejtime të ndryshme

463
0
SHARE

81 semimaturantë të shkollës fillore”Muharrem Kadriu “ nga Tërrnovci sot janë pajisur me dëftesa që tashmë kanë mbaruar mësimin në këtë institucion arsimorë me mwsim në gjuhën shqipe.

 

Semiematurantët e kësj shkolle kanë shpalosur dëshira të ndryshme për të vazhdur mësimin në shkollimin e mesmëm

Ata po ashtu kanë shprehur kënaqësinë për arritjet e njohurive dhe kujtime të ndryshme nga kjo vatër arsimore.

Ushtuesi i Detyrws  I drejorit të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërrnovc Naser Zairi ka shprehur kënaqësinë e tij për suksesin e semimaturantëve duke patur parasysh rrethant në të cilët është zhvillur mësimi.

Ndërkaq provimi përfundimtarë i semimaturatëve për rregjistrim në shkollën e mesme , do të zhvillohet më 17,18 dhe 19 qershor.