Home Aktuale Së shpejti Unioni i Bizneseve të Bujanocit (UBB)

Së shpejti Unioni i Bizneseve të Bujanocit (UBB)

183
0
SHARE

Në bashkëpunim me Kryetarin e komunës së Bujanocit dhe me angazhimin e kabinetit të kryetarit, po bëhet formimi i Unionit të Bizneseve të Bujanocit (UBB).

Përfaqësuesit e biznesit lokal u dakorduan dhe aprovuan Statutin e Unionit të bizneseve dhe vlersuan si një hap të madhë organizimin e biznesit lokal në një union të vetëm.

Biznesi lokal po shprehë gatishmëri të madhe për një organizim të mirëfillt.

Komuna e Bujanocit do të ofroj përkrahje të parezervë edhe në të ardhmen  thuhet në  faqen zyrtare të komunës së Bujanocit.