Home Aktuale “Sara Market”në Tërnoc nga nesër në objektin e ri(foto)

“Sara Market”në Tërnoc nga nesër në objektin e ri(foto)

382
0
SHARE

    Nga dita e nesërme “Sara Market” nga Tërnoci do të fillou të punoj në objetin e ri po ashtu në Tërnoc.


Tek “Sara Market” mund të gjeni të gjitha në një vend.  “Sara Market” ka në përvoj dhe traditë shumvjeçare në shërbimin e klientëve.
Ndaj nga nesër “Sara Maket” për komsumatorët e saj do të ketë hapësirë të zgjëruar.Objekti i ri i “Sara Maket” afër shkollës fillore”Muharrem Kadriu”.Ndërkaq në shërbim të konsumatorëve do të jetë dhe parkingu.

Për hapjen e objetit të ri të “Sara Market” ka njoftur pronari i saj Enis Shabani në profilin e tij në facebook ku veç tjerash shkruan se aty keni  korrektësi, shërbim i shpejtë, çmime të arsyeshme dhe  cilësi./Lugina Press/