Home Kulturë Sabri Fejzullahu: Lugina e Preshevës shquhet për mikrpitje(video)

Sabri Fejzullahu: Lugina e Preshevës shquhet për mikrpitje(video)

223
0
SHARE

Këngëtari Sabri Fejzullahu gjatë qëndrimit të tij në Luginë të Preshevës ka shpreh kënaqësinë e tij për mikpritjen që ka ky rajon i banuar me shqiptarë.

Fejzuallhu ka thënë se shqiptarët e luginës së Preshevës kanë traditë të mikpritjes. Në një emision lokal në luginë në  RTV”Aldi”ai ka thënë se në luginë ka  qenë dhe para 40 viteve. Fejzuallahu i cili tashmë ka mbushur 70 vite ndihet krenarë për nipat dhe mbesat e tij, madje ai ka thënë se këndon vetëm nëpër diskoteka dhe jo nëpër dasma e as në restorante.

[youtube url=”         https://www.youtube.com/watch?v=JVdtLqFcTkM          ” width=”560″ height=”315″]