Home LAJME Ruajuni nga kjo e premte, të gjithë do të jemi ters!

Ruajuni nga kjo e premte, të gjithë do të jemi ters!

150
0
SHARE

Këtë vit e premtja, që ka datën 13 qershor, vjen në kombinim më Hënën e plotë dhe do t’ju sjell shumë vetave telashe, pohojnë astrologët.

Ata paralajmërojnë, që për shkak të këtij kombinimi “baksuz”, këtë të premte është mirë të mos flisni me askënd sepse mund të vjen deri të grindja, pastaj të mos punoni dhe mos të ngisni veturën.

Këtë të premte Hëna do të jetë te shigjetari, që do të thotë se do të jemi shumë optimist dhe tepër të ndjeshëm, por edhe do të imagjinojmë shumë.

Do të imagjinojmë se fitojmë 500 mijë euro në loto, por natyrisht nuk do të shkojmë të blejmë tiketën, pastaj do të lexojmë në gazetë se kush e qëlloi kombinimin me shtatë numra dhe fitoi./LuginaPress/