Home LAJME Rreth 20 migrantë në Preshevë

Rreth 20 migrantë në Preshevë

96
0
SHARE

Përfaqësuesja e UNHCR në Preshevë Lirie Misini ka deklaruar sot se situata momentale në qendrën e pranimit për emigrantë në Preshevë është e qetë dhe se në qendër ndodhet rreth 20 migrantë.

Kemi rreth 25 persona që kanë ardhë nga Siria, Afganisani dhe Iraku, të cilët për shkak të temperaturave të larta vërehet se kanë probleme shëndetsore dhe se ata kanë nevojë për ndihmë mjeksore.

Sipas saj, migrantët në qendrën e Preshevës qëndrojnë dy deri tri ditë dhe pastaj vazhdojnë rrugën.