Home Aktuale Rinia e Bujanocit pozitivisht i përgjigjen aksionit për Artan Fetahun...

Rinia e Bujanocit pozitivisht i përgjigjen aksionit për Artan Fetahun nga Tërnoci

142
0
SHARE

Me sukses  përfundon aksioni i cili u organizua për t’i ndihmuar 28 vjeçarit Artan Fetahu nga Tërrnoci i Bujanocit.

Shoqata “The Future” dhe Zyra për të Rinjë në Bujanoc kanë oraganizuar shfaqe humoristike me qëllim të senzibilizimit e të gjithëve me Artanin.

Nga ky aksion u tubuan  47.780 din. dhe 173,30 euro që do ti dorëzohen familjes së Artanit e cila ka nevojë urgjente për mjete materiale për shërimin e tij.
Por familja e Artanit ka nevojë edhe Të  më tutjeshme për mjete financiare,  ndaj luten njerëzit human t’i ndalin në ndihmë duke u paraqitur në numrin e telefonit  +38163 402041.