Home Aktuale Rifat Fejziq unanimisht rizgjidhet reis i Bashkësisë Islame në Mal të Zi

Rifat Fejziq unanimisht rizgjidhet reis i Bashkësisë Islame në Mal të Zi

197
0
SHARE

Sot në amfiteatrin e medresese ‘Mehmed Fatih’ në Podgorice u mbajten zgjedhjet për reis te BI ne MZ.

Në zgjedhje ishte vetëm një kandidat, reisi i deritanishem Rifat ef. Fejziq i cili para anëtarëve të Kuvendit të BI në MZ, para anëtarëve të Meshihatit dhe të Këshillit islam (kryetari i Ilmijjes, drejtori i Medresese dhe kryeimamet) fitoi besimin dhe mandatin e ardhshem, njofton BI e Ulqinit.

reis-feziq-rizgjidhet-kryetar

Në votim nga 40 anëtare me të drejte vote kanë marrë pjesë gjithsejt 39 votues të cilët kanë mbështetur Rifat ef. Fejziqin për mandatin e ardhshem gjashtëvjecar.

Pasi që kryetari i kuvendit e shpalli rezultatin, u kënduan tekbire dhe pritet që në ditë t e ardhshme reisi Rifat ef. Fejziq të bëjë betimin para Këshillit për dhënjen e Menshurs.