Home Aktuale Regjistrimi në fakultetin ekonomik në Bujanoc i hapur deri më 14 korrik

Regjistrimi në fakultetin ekonomik në Bujanoc i hapur deri më 14 korrik

154
0
SHARE

Fakulteti ekonomik i Suboticës, në Paralelen e saj në Bujanoc njofton të gjithë të interesuarit se afati për aplikimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2017/18 ka filluar prej datës 30.06. dhe zgjatë deri më 14.07.2017. Për të gjitha informatat shtesë rreth studimeve dhe regjistrimit në këtë fakultet mund ti merrni në Paralelen e fakultetit apo tek Ermal Rexhepi në këtë numër të telefonit 062/474061, njofton
Shërbimi për media.