Home Raporto LuginaPress

Raporto LuginaPress

Platforma online e portalit LuginaPress mundëson raportimin online për të gjithë qytetarët nga Lugina Preshevës poashtu edhe nga Kosova dhe Shqiperia.Për Të gjith ata qe nuk kan ku te raportojn apo te shprehen pa drejtat e tyre këtu mundeni të raportojmë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare.Ne jemi te gatshem te bashkpunojm me ju dhe ne me ju ne situata te ndryshme.Gjithmon Afer Jush LuginaPress

 

Raportet janë kategoria më e përhapur në programin tonë informativ.Reporterët dhe autorët e lajmeve duhet të raportojnë në bazë të fakteve. Të gjitha faktet që raportohen duhet të verifikohen; aty ku verifikimi nuk është i mundur, duhet të emërojmë burimin qartë.

Raportet nuk përmbajnë elemente të komentimit dhe  përmbahet nga emetimi i raporteve të komentuara.

LEAVE A REPLY