Home Aktuale PROGRESI Evropian falënderim për kryetarin Arifi

PROGRESI Evropian falënderim për kryetarin Arifi

172
0
SHARE

Programi i PROGRESIT Evropian e ka shpërblyer me mirënjohje kryetarin e komunës së Bujanocit Nagip Arifi me rastin e nënshkrimit të memorandumit të marrëveshjes për aktivitet në fushën e menaxhimit të mirë dhe për njohjen e rëndësisë së avancimit të parimeve dhe praktikave të menaxhimit të mirë në nivel lokal.

Falënderimet janë ndarë në mbledhjen e fundit të programit të PROGRESIT Evropian, në të cilën kanë marrë pjesë kryetarët e 34 komunave të Sërbisë që kanë qenë pjesë e këtij programi. Ndërkaq falënderimet i ka ndarë Ambasadori i Zvicrrës në Beograd Zhan Daniell Ruh./Lugina Press/

Bujanovac - alb Bujanovac - cyr