Home Aktuale Prishtinë:Ministri Gashi thotë se kisha “Sveti Nikolla” do të rrënohet

Prishtinë:Ministri Gashi thotë se kisha “Sveti Nikolla” do të rrënohet

74
0
SHARE

Ministri i Ambientit dhe i Planifikimit Hapësinroë, Dardan Gashi ka thënë se edhe kisha “Sveti Nikolla” në oborrin e Universitetit të Prishtinës, do të rrënohet.

Ai ka thënë se ky objekt është ndërtuar pa leje dhe si i tillë do të trajtohet në atë mënyrë.

“Është çështje e ndjeshme mirëpo baza ligjore duhet të jetë e njëjtë për çdo objekt. Ai është objekt pa leje dhe do të trajtohet si qdo objekt tjetër pa leje në vend”, ka thënë Gashi për RTV21.