Home Aktuale Preshevë:Maturantët për herë të fundit së bashku (Foto)

Preshevë:Maturantët për herë të fundit së bashku (Foto)

229
0
SHARE

Sot ishte dita e fundit ku maturantët në Preshevë kremtuan përfundimin e shkollës së mesme. Me qindra qytetarë dhe familjarë kishin dalur nëpër rrugët e Preshevës për ti parë maturantët e shkollës së mesme teknike “Presheva” dhe të gjimnazit “Skënderbeu” raporton Presheva.com.

Ata për më shumë se 1 ore kanë qëndruar në oborrin e shkollës ku më pas kanë vazhduar për në restorantët ku kishin për ta kaluar natën e tyre të fundit së bashku.

Presheva.com i uron sukses gjithë maturantëve në vitet e ardhshme të tyre të shkollimit.

PR

 

PR1

 

PR 4

PR2

PR 5

PR 6

PR 7