Home Aktuale Preshevë: Vizioni fillon kursin profesional të rrobaqepsisë me grupin...

Preshevë: Vizioni fillon kursin profesional të rrobaqepsisë me grupin e dytë

229
0
SHARE

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim nga Presheva ka filluar me kursin  profesional  të rrobaqepsisë me grupin e dytë thuhet në profilin e kësaj shoqate në facebook.

 

Ka filluar Kursi profesional i rrobaqepsisë

( Grupin – || – )
i cili eshte nje kurs intensiv dhe mbahet 5 dite ne jave, nga e hena – premte , cdo dite per 6 muaj.
👗👚👕👔

Ne program jane te perfshira teoria si dhe praktika.
Keto jane disa nga temat bazë të kursit:

* Historia e modës dhe kostumografisë.
* Teoria e ngjyrave.
* Teknika të zhvillimit të prerjes industriale
* Skicim figure.
* Qepje e modelit.
* Rregullim i difekteve
* Modelim dhe prerje për bebe dhe femijë.
* Modelim dhe qepje bluze.
* Modelim dhe qepje fustani.
* Modelim dhe qepje këmishe.
* Modelim dhe qepje xhakete.
* Modelim dhe qepje palltoje, etj.

Grupi i -|| – 👗Kursin profesional të rrobaqepsisë ,kemi filluam ne tetor dhe e perfundojm ne muajin mars.

Kursi profesional eshte i mundesuar nga :

#Tika
#KomunaePresheves
#shoqataVizioniperzhvillimdhekooperim