Home Aktuale Preshevë: Shfaqet drama “Preokupimet”(video&foto)

Preshevë: Shfaqet drama “Preokupimet”(video&foto)

84
0
SHARE

Në shtëpinë e kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë është  mbajtur   sot program fetar me çrast ësht shfaqur dhe drama me titull Preokupimet” të autorit Mr.Refik Gërbeshi.

 Në organizimin te nxënësve të medresesë në Preshevës sot është mbajtur program fetar.

 Manifestimi u hap me këndimin e disa ajeteve Kur`anore, ndërkaq të  pranishmëve i uroj mirëseardhje  koordinatori i e medreses Mehmet Sahiti.

Drama me titull  “Preokupimet” të autorit Refik Gërbeshi është shfaqur nga nxënësit e medreses ne Preshevë./Lugina Press/

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=Z6voTQzzNy8&feature=youtu.be ” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=xzR4-awHo-Q&feature=youtu.be ” width=”560″ height=”315″]