Home Aktuale Preshevë: IGFM organizon konferencën e IX ndërkombëtare për të drejtat...

Preshevë: IGFM organizon konferencën e IX ndërkombëtare për të drejtat e njeriut

85
0
SHARE

Nesër me rastin e ditës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut në Shtëpinë e Kulturës në Preshevë, mbahet konferenca e IX ndërkombëtare për të drejtat e njeriut.
Konferenca organizohet nga Forumi Ndërkombëtar për të Drejtat e Njeriut (IGFM), nga Maqedonia me kryetar Idriz SInani.
Në këtë konferencë marirn pjesë rreth 120 aktivistë dhe përfaqësues të seksioneve të IGFM-së nga të gjitha viset e Ballkanit./Lugina Press/