Home Aktuale Prej sonte, Policia e Gardës patrullon territorin e Republikës së Iliridës

Prej sonte, Policia e Gardës patrullon territorin e Republikës së Iliridës

6
0
SHARE

“Nga shtabi qendror i GRI-se njoftojme opinionin popullaten shqiptare dhe ate jo shqiptare ne territorin e Republikës se Ilirides se Garda e Rep.se Ilirides gjegjesisht PG (policia e gardes se rep.se Ilirides ) bashke me njesitet e gardes se Republikes nga sot ne ora 24:00 date 31/10/2014 do te jete aktive ne tere territorin e Rep.se Ilirides”, thuhet ne komunikatën e shtabit Qendror të Iliridës raporton tetova1.com  .

Komunikata e plotë: “Komunikate nr8/31/10/2014. Nga shtabi qendror i GRI-se njoftojme opinionin popullaten shqipetare dhe ate jo shqipetare ne territorin e Republikes se Ilirides se Garda e Rep.se Ilirides gjegjesisht PG (policia e gardes se rep.se Ilirides ) bashke me njesitet e gardes se Republikes nga sot ne ora 24:00 date 31/10/2014 do te jete aktive ne tere territorin e Rep.se Ilirides me nje staf profesional civil dhe do te atakohet me te gjithe ata qe nuk pranuan te largohen nga serviliteti i pushtetit sllavo-maqedon te gjithe ata qe u pasuruan ne menyr te paligjshme me djersen dhe pasurin e popullit dhe te gjithe ata qe po mundohen ta sabotojne realitetin e RI-se.

 Te lartecekurit mos te mendojne qe dikush nga ta do te ngelet i pa ndeshkuar sepse Repbulika e Iliriides bashke me Garden e saj tashme eshte realitet dhe do te veproje konform ligjeve te RI-se ligje keto te perkohshme gjer ne zgjidhjen e statusit perfundimtar te RI-se dhe konform Konventes se Gjeneves,prandaj ju lutemi qytetareve te Ri-se qe kur te takohen apo atakohen me pjestaret e GARDES SE REP.SE ILIRIDES apo me PG-n (policia e gardes) te jene te miresjellshem sepse gjithqka do te jete ne favorin e popullates se RI-se pa marre parasysh perkatesine kombetare ,fetare apo racore ne RI dhe territorin e saj kompakt”. Me respekt nga Gjen.M.Hamdi Ndrecaj-Panteri.
/tetova1.com/