Home Aktuale Poeti nga Medvegja, Rexhep Abazi në garë evropiane të poezisë në Paris

Poeti nga Medvegja, Rexhep Abazi në garë evropiane të poezisë në Paris

127
0
SHARE

Poeti nga Medvegja, Rexhep Abazi do të merr pjesë në evenimentimin ndërkombëtar Takimet poetike të akademisë Evropiane të arteve, që do të mbahet me 26 prill në Paris.

Në këtë eveniment me karakter garues, Abazi do të shkojë si anëtar i shoqatës “Feniks” dhe lidhjes së shkrimtarëve dhe artistëve nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja “Faik Konica”.

“Në këtë kompetencë ndërkombëtare për të cilën janë paraparë tre çmime do të garojmë me poezi autoriale të cilën tashmë e kemi dorëzuar në gjuhën shqipe dhe frenge”, tha Abazi. (mepress.info)