Home Aktuale Pionierët e Klubit Futbollistik”Tërnoci ” shpallen kampion(foto)

Pionierët e Klubit Futbollistik”Tërnoci ” shpallen kampion(foto)

213
0
SHARE

  Pionierët e Klubit Futbollistik”Tërnoci ”  sot zyrtarisht janë shpallur  kampion në Ligën e Regjionit të Serbisë Lindore.

Në stadiumin e Tërnocit, sot  në mënyrë zyrtare   pionierët e KF”Tërnoci” janë shpallur  kampion në Ligën e Regjionit të Serbisë Lindore më çrast iu është  ndarë  kupa nga përfaqsuesit e kësaj lige.

Drejtori i KF”Tërnoci” nga Tërnoci Enis Salihu ka shprehur kënaqsinë e tij që pionierët e klubit që drejton janë shpallur kampi0n. Salihu duke uruar pionierët përgëzon edhe trenerët Faruk Nazifi dhe Muharrem Elmazi për punën e palodhshme./Lugina Press/